facebook

Від -5 морозу до +22 тепла: синоптики попередили про різкі перепади погоди

Погода в Україні буде дуже контрастною у вівторок 19 квітня. Синоптики прогнозують сильну різницю температур – від заморозків в деяких регіонах до весняного тепла в інших.

Що буде з погодою в країні – читайте нижче в нашому матеріалі Styler.

За прогнозом Наталки Діденко, 19-го квітня очікується від нічних заморозків 0… -5 градусів до денних +22 градусів у Луганській області.

Заморозки ймовірні по всій країні, окрім східної частини. Найнижче, до -5 градусів – на заході, на півночі, в центрі, на півдні вночі -1… +5, на сході +4… +9 градусів.

Вдень у вівторок очікується +6… +11 градусів, в Запорізькій, Сумській, Дніпропетровській області +9…+14, а в Харківській, Донецькій, Луганській областях +15… +22 градуси.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вітер буде рвучкий у східних областях, на решті територій – помірний.

Де будуть дощі і мокрий сніг
За прогнозом синоптика, дощі пройдуть переважно у східній частині України, в Сумській, Полтавській, Дніпропетровській області, Криму. А в Карпатах – мокрий сніг.

На решті території істотні опади не передбачаються.

Прогноз погоди для Києва
19 квітня в Києві істотні опади малоймовірні. Проте буде холодно: вночі 0… +3 градуси, місцями ймовірні заморозки, вдень у вівторок +8… +10 градусів.

А от у четвер в столиці можливі помірні дощі.

Дивіться на карті Українського гідрометцентру, прогноз погоди по областях:

Погода в Україні 19 квітня (meteo.gov.ua)

Коли потеплішає
За прогнозом Діденко, відчутніше потепління розпочнеться “навколо Великодня”. Найближчими ж днями холодна погода здебільшого переважатиме.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...