facebook

Полякова поставила на місце Білозір і нагадала про її “грішок”. Відео

Відома українська співачка Оля Полякова публічно відповіла на звинувачення в плагіаті своєї колеги Оксани Білозір та присоромила її за погрози судовими провадженнями через нібито порушення авторських прав. Приводом для конфлікту стала “Колискова” Полякової про дітей під час війни, записана на музику легендарного композитора Мирослава Скорика. “Ви, Оксано, не маєте до неї жодного відношення”, – заявила епатажна знаменитість.

Звернення до народної артистки України зірка оприлюднила на особистій сторінці в Instagram. Вона порадила Білозір “займатися судами”, вирішуючи питання своєї “незаконної недобудови”.

Полякова впевнена, що її колега захотіла шляхом публічного скандалу нагадати публіці про себе та привернути увагу ЗМІ. Проте, як зауважила співачка, робити це під час війни – недоречно.

“Знаю, що не на часі зараз влаштовувати срачі, але я просто не можу не прокоментувати Оксану Білозір, яка загрожує мені судом за пісню “Колискова”. На якій підставі, Оксано? У вас є авторське право на музику Мирослава Скорика? Ви його спадкоємиця? Чи може співавтор цієї величної мелодії? Якщо це так, то я не здивуюсь вашій діловій хватці. Текст написав Олександр Воротарьов на моє прохання написати пісню про всіх матерів і дітей, які перебувають у підвалах. На мелодію, яка б підтримувала дух у цих людях. Це був поклик. Але вам цього не зрозуміти”, – емоційно промовила Полякова.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Співачка додала, що в такий складний для України час люди потребують музики, яка б змогла їх підтримати. Натомість, як зазначила виконавиця, Білозір займається поширенням неправди.

“Давайте будемо чесними: до “Колискової”, написаної на мелодію Мирослава Скорика, ви, Оксано, не маєте жодного відношення. Проте маєте відношення до незаконної якоїсь недобудови. От і займайтеся там судами, забудовниця ви наша. Так прикро, що людина, яка повинна була підтримувати країну та людей піснею, просто пише якусь дурість і недоречність у соцмережах”, – підсумувала Полякова.

Нагадаємо, Білозір у соцмережах звинуватила Олю Полякову, Тоню Матвієнко та Ольгу Полежаку у відсутності “творчої фантазії та свого креативного мислення”. Вона додала: “Війна війною, а закони в Україні працюють! Бажаєте отримувати листи щастя?”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...