facebook

Під Києвом 9-річний хлопчик зумів втекти від викрадачів і повернутися додому

Під Києвом 9-річний хлопчик зумів втекти від викрадачів і повернутися додому

У Київській області двоє чоловіків викрали маленького хлопчика.
У місті Біла Церква 30-річний чоловік і його спільник за попередньою змовою викрали 9-річного хлопчика і вимагали у родичів за нього викуп у 10 тисяч гривень.

58_main_new.1485762553
Вчора, 29 січня, ввечері в Білоцерківський відділ поліції звернулася місцева пенсіонерка і повідомила, що у цей же день її онук пішов з дому грати у двір і зник. Крім цього, жінці підкинули записку з текстом: “Якщо потрібна дитина, то треба підготувати 10 тис. гривень до дванадцятої ночі”. Правоохоронці відразу розпочали пошуки дитини.

Поліцейські встановили, що до скоєння даного злочину причетний 30-річний житель смт Гребінки Васильківського району. З’ясувалося, що чоловік обманним шляхом заманив хлопчика до себе додому, де разом зі спільником зв’язав його і силоміць утримував, вимагаючи від родичів за його звільнення викуп у 10 тисяч гривень. Однак, 9-річний хлопчик, коли зловмисники вийшли, сам звільнився з полону і на маршрутці повернувся додому.

Зараз правоохоронці затримали вимагача та його спільника за ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.
За даним фактом слідчими Білоцерківського відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 147 (захоплення заручників) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...