facebook

Карпатська мольфарка зробила пророцтво судного дня росії та розкрила передбачення Михальди (відео)

Карпатська мольфарка пані Олена розповіла про пророцтво Михальди, яке вона дала ще за часів Соломона, та передбачила майбутнє країни-агресорки, яка цинічно напала на Україну.

Проект тревел-блогера Михайла Будейчука “Гуцулендія” продовжує роботу над збереженням нашої культури та традицій.

“Україна прекрасна та мальовнича і наша місія – її захистити на інформаційному фронті”, – відмічає блогер.

Цього разу він навідався до карпатської мольфарки пані Олени, яка живе так далеко від цивілізації, що добиратися сюди потрібно пів дня. Свій дар вона отримала від бабці Анни-Анниці.

“Як молода була – то встидалася. А потім почала то коровам примовити, коли молоко пропадає, сметана… Відтирала людей, коли подвинуться… Або ружу палити… Або дітям, або “бабиці”… Або коли коло хатів підливають…

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Каже пані Олена, що тепер настали страшні часи.

“Сатана тепер буяє… Сатана скинутий на землю… Але хто до сатани – той до сатани, а хто до Бога – той до Бога”, – відмічає мольфарка.

Розповіла вона й про путіна.

“Йой, та це він від сатани, він сатанський. Кажуть, що десь з 200 років тому малювали образ диявола, то тепер той образ зійшовся з путіними”, – зауважує.

Швидкого закінчення війни пророчиця не бачить.

“Це ще не скоро закінчиться. Якщо він не зачепить інші держави, то все закінчиться розпадом росії і Україна вільна буде. А якщо він зачепить інші держави, то буде гірше… То ще прийде такий час, що ще гірше буде. Біблія пише, що живі будуть завидувати мертвим. Уже завидують”, – додає пані Олена.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...