facebook

У бою з окупантами загинув президент Дніпровської асоціації велосипедистів

Максим Семенов захищав Україну від повномасштабного вторгнення путінської орди.

Рашисти забрали життя ще одного відомого українського спортсмена. Як повідомила народний депутат України Ольга Саладуха, захищаючи Батьківщину від рук загарбників, у бою, загинув президент Дніпровської асоціації велосипедистів та асоціації екстремальних видів спорту Максим Семенов. Колишня легкоатлетка також пообіцяла продовжити боротьбу України проти Росії на спортивному фронті.

“Хоч би як було важко щодня дізнаватися та говорити про втрати, але маємо це робити. Бо тільки так знатимемо ціну перемоги і розумітимемо ступінь відповідальності ворога.

Загинув Максим Семенов – президент Дніпровської асоціації велосипедистів та асоціації екстремальних видів спорту. Загинув у бою, захищаючи Батьківщину. Вічна пам’ять і слава герою!

Український спорт втрачає найкращих. І тому має право ставити умови світовій спільноті. Головне – виключити росіян і білорусів з усіх змагань і вигнати їх з усіх міжнародних спортивних установ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Здається, світ почав потроху звикати до війни, а деякі навіть забувають про неї. Але ж не ми! Адже для нас це не абстрактне протистояння, а смерті конкретних людей – синів, братів, чоловіків, які люблять батьків. Ми – спортсмени – не миритимемося з байдужістю та продовжимо говорити правду про війну. Говорити й діяти. Аж до бойкоту змагань, де спортсмени держав-агресорів братимуть участь навіть під нейтральними прапорами.

Це частина данини пам’яті Максиму Семенову і десяткам інших українських спортсменів, які загинули на війні. А найкращим пам’ятником для них буде наша спільна перемога”, – написала Саладуха.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...