facebook

Обоє померли: у США отруїли двох франківчан

У США від отруєння померли Віталій Кіяшко та Павло Питлюк, ще одна дівчинка у реанімації.
Про це в інстаграмі повідомив однокласник Павла – Олег Бенюк, передає Правда ІФ з посиланням на “Галицький кореспондент“.

Ця трагедія сталася ввечері 17 серпня 2022 року Павло Питлюк (01/28/2002), Віталій Кіяшко (11/18/2000) з Івано-Франківської області, село Пнів та Ельвіра Федоришин (01/14/2001) Івано Франківської області, місто Надвірна, яка зараз знаходиться в реанімації, хлопці на превеликий жаль померли.

Їх було знайдено на вулиці в Downtown o 6:45 ранку. За ходом слідства зрозуміло, що там вони познайомились з дівчиною, яку наразі неможуть знайти. Там їм і підмішали якусь отруту, потім їх пограбували, не залишивши ні документів ні кредитних карток при них. Найстрашніше, що лікарі і судмедексперти досі не можуть визначити, що за речовину їм дали.

Зі слів лікарів, які зараз активно боряться за життя Ельвіри – в тілі не виявлено ні алкоголю, ні наркотичних речовин, відповідно це може бути якась нова синтетична речовина дуже сильної дії. Віталій буде похоронений в Чикаго. Павла в Україні чекає мама – Питлюк Оксана, тато Питлюк Назар та молодша сестра Яна.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Аби перевезти тіло в Україну, потрібно зібрати 25 тисяч доларів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...