facebook

Навіть без осуду Ватиканом “руSSкій мір” горітиме в пеклі

Папа Римський Франциск назвав недавно вбиту в Москві дочку ідеолога російського фашизму Олександра Дугіна “невинною жертвою війни”. Хоча в Україні це викликало бурю негативних реакцій, я все-таки вважаю Понтифіка правим. Вже зараз більш менш відомо, що ціллю вбивства був не старий прихильник рашизму – російського фашизму Дугін, а його дочка Дарія, яка була прихильницею ідей свого батька про особливу місію російського народу у світі та шовіністського відношення і зневаги до інших народів та націй.

Дарія повністю підтримала російську інвазію на Україну і вимагала ще більшої рішучості у знищенні української держави та її народу. Вона, як і її батько, вважала Путіна досить нерішучим у відношенні знищення усього українського. І схоже, що саме через цього вона і стала “невинною жертвою війни”, тільки війни ФСБ з Головним розвідувальним управлінням ГРУ ГШ РФ, з яким співпрацював Олександр Дугін.

Українська сторона на найвищому рівні спростувала причетність українських розвідувальних служб до вбивства Дарії Дугіної. Вона прибічниця рашизму, але ніколи не становила небезпеку для української держави. Виглядає, ФСБ шукало сакральну жертву, яка мала б підняти дух у російському суспільстві. Молода жінка гине за ідеї “руSSкого міра”. Тут залишається багато місця для дискусій, на відміну, якщо б прибрали постарілого ідеолога російського фашизму.

Папа Римський ще від початку російської військової агресії засудив війну в Україні, але при цьому не зазначив, хто винний у вбивствах тисяч українських громадян, повного знищення таких міст як Бородянка, Волноваха, Маріуполь. Глава Ватикану навіть вважав, що Путін вимушений був так діяти в Україні через безвідповідальну політику заходу. Ці ідеї він озвучив після зустрічі з угорським прем’єром Віктором Орбаном. Виглядає, що Орбан хотів облитого українською кров’ю Путіна представити як жертву західних інтриг, проте не повідомив Папу, як напередодні російської агресії, в Кремлі з Путіним домовлявся про отримання собі українського Закарпаття, якщо б російська армія захопила Київ.

Папа Франциск висловив жаль, що від війни в Україні страждають діти, які стають сиротами, при чому як українські, так і російські. Тільки українські діти гинуть від куль російських загарбників і стають сиротами через вбивства їх батьків російським агресором, а російські діти стають сиротами, тому що їх батьки масово вбивавали в Україні, за що і отримали від українських військових квиток в одному напрямі до пекла.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також досить дивна позиція глави Ватикану, який виступає за діалог з Російською православною церквою, яка проголосила українців прихильниками Антихриста. Тому українці відповідають Москві та і Ватикану, що народ, який бореться за свою державу, створену ще півтори тисячу років тому, свою культуру, яка підтримала розвиток національних культур багатьох слов’янських народів, що мають своє походження з України, включаючи і всі балканські нації, і свою мову як своєрідний лінгвістичний осередок усіх слов’ян, не може бути слугою Антихриста. Навпаки, московський патріарх Кирило (Гундяєв), який освятив військовий похід російської армії проти незалежної Української держави, є людиною, що особисто підтримала масові вбивства українських цивільних, руйнування українських міст та інфраструктури на величезних трильйон доларів. Кирило засудив створення незалежної Православної церкви України, вважаючи, що це можливо тільки з благословення московських попів.

Київ це вважає абсурдним. Московський патріарх не є росіянином, а виходцем малого автохтонного фіно-угорського народу Єрзя. Український народ прийняв Христове вчення у 988 р., коли був похрещений Великим Князем Київським Володимиром. У той час християнськими стали міста Київ, Чернігів, Переяслав, тоді як сьогоднішні російські міста Новгород, Псков, Твер, Рязань (місце проживання Єрзя), де жили місцеві фіно-угорські племена, це відмовилися прийняти. Так, Володимир Путін народжений у Петербурзі (територія фіно-угорського народу Іжора), але усі його предки з колись слов’янізованої фіно-угорської Твері. У той час Москви (територія фіно-угорського народу Меря) та Петербургу взагалі не було, тому ми питаємо, чому б це одвіку етнічні слов’яни з Києва та Чернігова питали фіно-угрів Твері та Рязані, які через тиск з Києва прийняли християнство на 200 років пізніше, за нашу історичну православну церкву?

Що стосується діалогу католицької та православної церкви, так хто проти? Якось, як посол України, я провів зустріч з Загребським надбіскупом, кардиналом Йосипом Бозанічем. Поінформував його про російську агресію на українські Крим та Донбас. Кардинал є людиною всебічно розвинутою, тому розпитував про багато речей. Наприкінці зустрічі я в нього попросив благословення на гарні справи. Він мені його дав, а потім спитав, якого я віросповідання. Я відповів, що православний. Він мене ще раз благословив…

Київ шокований російськими бомбардуваннями українського Чаплиного на День Незалежності, коли було вбито 25, а поранено 50 мирних українців. Ми переконані, що навіть без осуду Ватиканом, винуватці цього холоднокровного вбивства будуть горіти в пеклі разом з Путіним, як політичним вождем рашистів, Кирилом, як духовним наставником “руSSкого міра” та Дугіним, як ідеологом російського фашизму.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...