facebook

У Хорватії вбили 40-річну калушанку Ніну Гришак. Сиротами залишилися дві доньки

Калушанка Ніна Гришак вже багато років проживала з родиною в Італії. Про вбивство стало відомо 20 серпня.

У Хорватії арештували тридцятирічного Марчелло Пассера, італійського туриста, підозрюваного у вбивстві 40-річної українки Ніни Гришак, яка проживає в Італії, інформує Agenzia Italia з посиланням на хорватську щоденну газету La Voce del Popolo di Rijeka.

Трагедія сталася минулого тижня у містечку біля Умага (Хорватія).

Чоловік постав перед хорватськими судовими органами. Під час слухання суддя підтвердив арешт чоловіка на 30 днів (він відбуватиме його у в’язниці в Пулі) до завершення слідства. Наприкінці йому буде оголошено обвинувальний акт.

Марчелло та Ніна орендували будинок в Умагу, де жінка часто проводила відпустку зі своїм чоловіком, також українцем, з яким розлучалася. Цього року вона відпочивала з 30-річним італійцем. Як пояснили виданню в поліції, між подружжям виникла бурхлива сварка, після чого чоловік кинувся на жінку, якій завдав кілька ударів, які виявилися смертельними.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Україна була ще жива, коли прибула підмога, але невдовзі померла. Також слідчий суддя постановив провести розтин тіла загиблого.

У Ніни Гришак залишилися дві доньки: доросла та неповнолітня. У Медолі, де вона прожила близько десяти років, її добре знали, і серед іншого вона також допомагала муніципалітету приймати біженців зі своєї країни.

Як стало відомо “Вікнам”, Ніна Гришак, родом з Калуша, уже багато років проживала в Італії. На її сторінці у соцмережі родині загиблої висловлюють численні співчуття.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...