facebook

Абсурд: українку селять в один номер з росіянкою на міжнародному конкурсі краси (ФОТО)

Викладачка з Івано-Франківська Ольга Василів змагається у світовому конкурсі краси Miss Grand International. На днях дівчина дізналася, що її сусідкою по кімнаті буде учасниця з росії. Такі дії організаторів неабияк обурили учасницю з України.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram, де вона закликає поширювати інформацію про це та звертатися до президента конкурсу Навата Іцарагрісила. Про це передає франківське видання “Галка”.

Далі допис Ольги Василів.

“Між нами лише серця, що кровоточать! Я доросла людина, зі своєю думкою та позицією! Це не нав’язане щось і не зірване зі сторінок книг і не вигадане середнє між почутими історіями. Це я! Мої почуття, моє пережите, мої знання, вміння, історія. І ніхто в цьому світу не має права забрати це в мене чи поставити під сумнів. иМоя думка важлива! Моя історія важлива! Мої почуття важливі! Сьогодні моя історія така: посеред довгих годин добирання до конкурсу @missgrandinternational, на якому моєю основною метою, місією і ціллю є вкотре розказати світу про свою країну, про наш Український дух, про нашу красу, про нашу силу, про те, що ми переживаємо сьогодні! Я отримала звістку, що підірвала дику лють і біль в мені – моєю сусідкою по кімнаті буде конкурсантка із країни-терориста, із країни позбавленої будь-яких норм і правил, із країни-загарбника, із гидкої і підлої, для мене плями на тлі нашої прекрасної планети, із poci!!!”,- йдеться в дописі.

Дівчина звертається до організаторів конкурсу, щоб покласти край такому обсурду.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Своє звернення Ольга закінчила фразою” Україна важлива! Слава Україні”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...