facebook

Путін має три мети: Жданов про удари дронами-камікадзе по Україні

Окупанти компенсують іранськими безпілотниками нестачу крилатих ракет.

Президент Росії Володимир Путін ініціював масовані удари по Україні іранськими безпілотниками-камікадзе Shahed-136, щоб добитися трьох цілей.

Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов на Youtube-каналі ТСН.

Як пояснив Жданов, що активність армії Росії може мати кілька пояснень:

“Перше – руйнування енергетичної інфраструктури, на чому акцентував Путін. Друге – створення паніки серед населення, вони сподіваються, що цей відсоток почне зростати, що люди панікуватимуть і розбігатимуться. Третє завдання – це заповнення прогалин на лінії фронту. Якщо на фронті не можуть ескалювати ситуацію і досягти відчутних результатів, треба зруйнувати саму країну”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На запитання, чи намагаються окупанти за допомоги дронів розвідати місцерозташування українських засобів ППО, експерт відповів:

“З засобами ППО тут жодних проблем немає. Зазвичай Росія застосовує літак далекої радіолокаційної розвідки А50. Вони стаціонарні наші пости знають, а мобільні пости постійно змінюються – ми постійно маневруємо. Тому немає сенсу – їх засвітять, але потім одразу треба завдавати удару, поки вони перебувають на своїх позиціях”.

На його думку, таке масове застосування дронів може говорити про те, що з ракетами в окупантів є проблеми, і дрони заповнюють небо замість ракет.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...