facebook

“Людочка тільки-но навчилась говорити”: росіяни вбили 1-річну дівчинку та три покоління її родини

Того трагічного травневого дня з усієї родини вижив лише батько, проте він загинув у вересні.

В Лимані Донецької області росіяни вбили три покоління однієї родини, серед яких є 1-річна Людмила. У дитини від народження були проблеми з ногами, лише перед війною дівчинка почала одужувати, але її вбила російська ракета.

Про це пише проєкт Меморіал.ua.

1-річна Людмила К. мешкала в Лимані. 24 травня у двір їхнього будинку прилетіли дві російські ракети. На місці трагедії загинула дитина та три покоління її родини – мама дівчинки Вікторія, бабуся Олена, дідусь Анатолій, сестри Олена, Катя і брат Сашко. Батько дівчинки Євген на момент трагедії поїхав заряджати телефон, а тому тоді вижив. Проте чоловік довго не прожив: у вересні Євген підірвався на ворожій міні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тітка дівчинки Христина розповіла, що у Людмили від народження були проблеми з ногами, а тому дитина носила спеціальний корсет. Проте перед початком повномасштабної війни Росії проти України дівчинка почала одужувати.

“Людочка лише навчилася ходити і почала говорити. Сказала свої перші слова – мама, тато, дай. 27 березня їй виповнився рік… Вона любила яскраві іграшки, гарно розвивалася. Я мала стати для неї хрещеною мамою”, – згадує Христина.

24 травня також загинула 2-річна сестра Людмили – Олена. Дівчинка була маленькою модницею – любила приміряти мамині сукні та взуття на підборах. Любила дивитися мультики та слухати казки на ніч.12 жовтня Олені мало б виповнитися три роки. Батько, бабуся та дідусь дуже любили Олену. Дівчинку часто фотографували.

“Вона вже говорила реченнями. Трішки соромилася чужих людей, а серед своїх гралася без проблем”, – згадує тітка дівчинки Христина.

З великої родини, яка мешкала в Лимані, залишилася лише сестричка дівчат від першого шлюбу батька Діана та тітки Христина й Інна.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...