facebook

“Зрілі самці повинні нести службу в окопах”: Пригожин хоче набрати нове “гарматне м’ясо” з заводів

Пригожин хоче створити у Курській та Бєлгородській областях нові центри ПВК “Вагнера”.

Євген Пригожин вирішив створити центри ПВК “Вагнера” у прикордонних з Україною Курських та Бєлгородських областях. Там планують створити центри “підготовки та управління народним ополченням”. Про це заявили в пресслужбі Пригожина, повідомляє Новая газета.

Таке “ополчення” планують створити з місцевих жителів цих регіонів. Залучати планують навіть місцевий бізнес.

“Якщо ти власник невеликого заводу, на якому працює 100 осіб, і з них 50 – статевозрілі самці, то 25% повинні нести службу в окопах, а 75% продовжувати свою трудову діяльність. І так по колу – один тиждень в окопах, три вдома і на виробництві”, – йдеться у повідомленні.

Підприємствам, які відправлятимуть своїх людей, обіцяють вручати державні нагороди.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомляв Главред, у вересні російський олігарх Євген Пригожин, якого називають “кухарем Путіна”, визнав, що він причетний до ПВК”Вагнера”. До того ж він зізнався, що найманці вбивали українців на Донбасі.

У жовтні Пригожин заявив, що окупаційна армія РФ не справляється в Україні, тому на війну вербують російських в’язнів. 25 жовтня головне військове розвідувальне управління України вперше повідомило про те, що найманці “Вагнера” хворі на ВІЛ і гепатит з, а російські лікарі відмовляються надавати допомогу інфікованим військовослужбовцям, які отримали бойові поранення.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...