facebook

Якщо треба буде – воюватимемо за Крим, і ні в кого не спитаємо, – Данілов

Окопи в Криму ніяк не допоможуть Росії втримати незаконно анексований півострів. Крим обов’язково повернеться під контроль Києва.

Джерело:

Крим.Реалії

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов. Він запевнив, що Україна не буде ні в кого питати дозволу щодо звільнення своїх територій.

Окопи Росії точно не допоможуть. Крим буде повернутий обов’язково – у той спосіб, яким вирішить наше військово-політичне керівництво. Якщо треба буде за Крим воювати, ми воюватимемо, і ні в кого питати не будемо. Це наша земля, і вона має бути повернена додому,
– заявив Данилов.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Росіянам доведеться покинути Крим
Коментуючи перебування у Криму громадян Росії, які перебралися жити на півострів після його анексії, Данилов заявив, що “вони легко приїхали та легко поїдуть”.

Це наша земля. Вони мають жити за нашими законами. Якщо вони зайняли приміщення, де жили наші громадяни, то як це, що вони не повинні його звільнити? Вкрадене ніколи не приносить щастя. Не треба красти,
– додав Данилов.

Важливо! В ОП вважають, що наші військові звільнять АР Крим вже за пів року. Звідти тікатимуть усі окупанти, які цинічно привласнили наше майно.
Що відомо про окопи в Криму
Налякані окупанти сподіваються, що зможуть уникнути зустрічі з українськими військовими. Зокрема, російські найманці укріплюють берегову лінію, побоюючись висадки українського десанту. За даними української розвідки, вздовж берега поблизу села Молочне Сакського району окупанти облаштовують мережу мінних загороджень, окопів та траншей.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...