facebook

Російський “експерт” запропонував вихід із нафтової кризи в РФ: розбомбити ще одну сусідню країну (відео)

Ракетні удари по нафтовій галузі Азербайджану, на думку російського доктора політичних наук, призведуть до зростання цін на вуглеводні.

У відповідь на нафтове ембарго та встановлення стелі для цін на російську нафту провідний експерт Центру військово-політичних досліджень Московського державного інституту міжнародних відносин, доктор політичних наук Михайло Александров запропонував завдати ракетного удару по Азербайджану. На його думку, в такий спосіб можна зупинити постачання азербайджанської нафти на Захід та викликати зростання цін на вуглеводні.

Фрагмент цього коментаря “експерта” на одному з пропагандистських каналів РФ опубліковано на відео-хостингу YouTube.

Цілком незворушно доктор політичних наук озвучив спосіб усунення конкурентів на ринку нафти за допомогою російських ракет.

“Якщо ми зараз розбомбимо їхню нафтову галузь, вони не зможуть продавати нафту на Захід. Це значно підвищить ціни на нафту. Треба завдавати ударів по їхньому нафтовидобутку та енергосистемі” – запропонував він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Окрім того, Михайло Александров звинуватив Азербайджан у “провокації” російських миротворців, маючи на увазі невирішений конфлікт довкола Нагорного Карабаху. Удар по азербайджанській енергосистемі, за його словами, вирішить і цю проблему.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...