facebook

Західні лідери обрали тактику повільного знищення Путіна – соціолог

Стратегія полягає в тому, щоб тиснути на путінський режим поступово.

Західні лідери обрали тактику повільного знищення президента Росії Володимира Путіна, щоб у передчутті свого кінця той не застосував ядерну зброю.

Таку думку висловив німецький соціолог Ігор Ейдман, повідомляє “Еспресо”.

На його думку, через ризик ескалації західні лідери виступають проти того, аби в України з’явилась можливість завдавати ударів по території Росії.

“Я сумніваюсь, що західні лідери хотіли б, щоб Україна отримала можливість обстрілювати територію РФ. Оскільки на Заході побоюються ескалації цієї війни й застосування ядерної зброї Росії. Їхня стратегія полягає в тому, щоб тиснути на путінський режим поступово, щоб Путін не встиг щось зробити”, – пояснив Ейдман.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він додав – на Заході діють так, “щоб Путін завжди вважав, що він має вихід із ситуації”.

Соціолог зазначив, що західні лідери не хочуть різкого повалення режиму російського диктатора, щоб той не застосував ядерну зброю, коли відчує момент свого кінця.

“Західні лідери обрали тактику повільного знищення Путіна. За їхнім задумом, Путін завжди повинен вважати, що він все ще може виграти війну конвенційними способами. Оскільки в той момент, коли він відчує, що йому кінець, він буде здатний на страшні речі. В тому числі і на використання ядерної зброї”, – розповів Ейдман.

На його думку, така тактика Заходу буде реалізована.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...