facebook

“Був дуже доброю та чесною людиною”: у бою з окупантами загинув 28-річний Ярослав Михайлович Качуровський

Війна забирає життя кращих синів України. Так, сьогодні, стало відомо, що у бою з російськимим окупантами загинув 28-річний військовослужбовець Ярослав Михайлович Качуровський.

Трагічну новину повідомив голова Великогаївської ОТГ Олег Кохман у мережі Facebook.

“Жорстока війна знову забрала життя військового з Великогаївської громади: нашого Героя – Ярослава Михайловича Качуровського (04.08.1994р.н.) Корінний житель села Прошова Великогаївської громади, турботливий батько та чоловік. Повномасштабне російське вторгнення змусило Ярослава покинути роботу і піти до лав ЗСУ. Захищати свою родину та Батьківщину. Але 6 вересня при виконанні бойового завдання поблизу Балаклії (Харківська обл.) – загинув”, – відзначив Олег Кохман.

“Доброзичливий, чесний, завжди готовий допомогти – таким його пам’ятають і пам’ятатимуть сусіди, знайомі, друзі, сім’я та Великогаївська громада. Про час прибуття тіла загиблого захисника повідомимо згодом. Висловлюю щирі співчуття дружині Тетяні, донечці Катрусі, батькам та усій родині. Всією громадою поділяємо ваш біль та сумуємо разом з вами. Герої не вмирають, вони стають нашими Янголами-захисниками! Вічна пам’ять та вічна слава Герою!”, – зазначив голова ОТГ.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...