facebook

Екстрасенс розкрила правду про майбутнє України (відео)

Вона прогнозує, що майбутнє – за новим поколінням, воно приведе країну до розвитку.

Відома українська ясновидиця й екстрасенс Марія Тиха дала прогноз щодо майбутнього України. В інтерв’ю YouTube-каналу TOP вона заявила, що на нас чекає складна економічна ситуація у 2023 році. Особливо це стосується міст, які не функціонують, – окупованих та тих, звідки повиїжджали люди.

Також вона прогнозує важку демографічну ситуацію в нашій країні, будуть проблеми з народжуваністю, велика кількість розлучень. Крім того, вона побачила під час розкладу на картах Таро, що у наших дітей буде важкий емоційний стан дітей. Тож вона закликала батьків водити своїх дітей до психотерапевтів.

“Найголовніша проблема – народжуваність дітей та проблеми з психікою. Я вже не раз говорила, що потрібно подбати про психічний стан чоловіків, які повертаються з війни”, – заявила Тиха.

Екстрасенс прогнозує, що Україна не зможе подолати корупцію “за один день”, але поступово це станеться.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім того, ясновидиця передрікає, що Зеленський буде при владі, поки триватиме війна. Розклад на картах Таро не показав, що він стане ще раз президентом України.

Також у Тихої запитали, чи зможуть українці працювати, як до війни. Вона побачила, що буде багато інвестицій, все удасться відбудувати. Ясновидиця запевнила, що ми й зараз показуємо, що ми – країна майбутнього.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...