facebook

Екстрасенс налякав прогнозом на кінець лютого 2023: які дні будуть найстрашнішими (відео)

За словами астрологічного експерта, дні тиші чергуватимуться з днями обстрілу.

Екстрасенс, переможець “Битви екстрасенсів” Каїн Крамер прогнозує, що 22 лютого Росія може запустити на територію України дрони або повітряні кулі з відбивачами, щоб виснажити нашу ППО.

В інтерв’ю YouTube-каналу “КаПаБу” він заявив, що ймовірні обстріли під вечір, але вони не будуть масованими. Основна загроза буде з моря, каже астрологічний експерт.

23 лютого росіяни можуть теж “кошмарити” Україну, але цей день буде спокійнішим, ніж попередній, стверджує Крамер.

“24 лютого будуть спроби наступу, спроби переміщатися. Цього дня, ймовірно, буде загострення у прикордонних з РФ населених пунктах”, – прогнозує екстрасенс.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

При цьому він не бачить серйозної загрози з боку Білорусі, громадяни цієї країни не хочуть йти воювати. А от прикордоння з Росією – небезпечне, переконаний Каїн.

Крім того, астрологічний експерт не побачив у річницю повномасштабного вторгнення ракетних обстрілів України росіянами. А от вже наступного дня, 25-го числа, “прильоти” ймовірні, та гарно спрацює наша ППО.

“25-го числа можуть бути обстріли дуже потужні, це може бути цивільна інфраструктура”, – каже Крамер. Він додав, що у період з 22 по 26 лютого ліпше залишати дітей вдома.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...