facebook

Танець попа у рясі підірвав TikTok, та священником виявився байкер Ашот: кумедні подробиці історії

Священником, що танцює, зацікавився навіть блаженніший Епіфаній.

На Великдень у Мережі з’явилося відео, на якому священнослужитель витанцьовує біля церкви. За три дні відео набрало понад 10 мільйонів переглядів, тисячі коментарів від: “безбожники, нічого святого…” до “такий сучасний батюшка, що й до церкви ходити захотілося”, йдеться в ТСН.

Церкву, на тлі якої витанцьовує священнослужитель, швидко впізнали – це храм у селі Святопетрівське, що під Києвом. У цьому храмі вже понад 20 років править отець Михайло. На Великдень, каже, спокійно звершував літургію і тут несподіванка. “Підійшла до мене регент хору і каже, що подивіться, отець Михайло, наш храм попав із батюшкою. Всі не зрозуміли, що за батюшка. Всі почали перераховувати, що такого батюшки немає”, – каже протоієрей Михайло.

Він декілька разів передивився відео і впізнав, що витанцьовує актор. Три роки тому у його церкві знімали кіно. Тож “священник, який танцює” – у миру байкер Ашот. Він ганяє на байку, якого лагідно зве Валя, носить шолом із Шевченком та організовує мотофестивалі “Тарасова гора”. Неочікувана слава, каже, накрила, коли невміло запостив перше відео у TikTok. “Вечір, викладаю, а далі підкоригую, що це зйомки. Виклав, шукаю, де коригувати, а ніде”, – пригадує актор.

Потім писав уже у коментарях, що він актор, а не панотець, але це нікого уже не цікавило. “Люди пишуть: Ой, шкода зібралася до вас на сповідь. Що я там поганого зробив? Нікого не осквернив, почуття вірян не зачепив”, – переконує чоловік.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вперше за три роки байкер Ашот їде до храму, танці під яким зненацька зробили його популярним. “Радий вас бачити на території. Навіть сам блаженніший Епіфаній написав, що за батюшка, я трошки пожартував, що перейшов з МП у ПЦУ та й танцює з радості”, – ділиться з гостем справжній священник.

Згадують, три роки тому саме цю церкву обрали для знімань, бо вона зовні нагадував храм на Донеччині. Тамтешнього батюшку й грав актор Ашот, а у перерві трішки дав лиха закаблукам.

Отець Михайло і собі каже, що теж готовий так затанцювати, коли нарешті російських окупантів вдасться прогнати з української землі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...