facebook

Пригожин б’ється в істериці через український контрнаступ: боїться конкретної дати у травні

Лідер “вагнерівців” Євген Пригожин в паніці назвав дату, коли ЗСУ нібито мають піти в контрнаступ.

Ватажок ПВК “Вагнера” Євген Пригожин заявив, що ЗСУ підуть у контрнаступ нібито після 2 травня, мовляв, тоді закінчиться сезон дощів, а вітер висушить ґрунт.

Про це повідомляє прес-служба Пригожина.

Ватажок вагнерівців з цього приводу влаштував справжню істерику, адже українські воїни от-от підуть у наступ, а його найманців нема кому прикривати.

“Сьогодні йдуть дощі. 2 травня повинен пройти останній дощик. Ще тиждень потрібно для того, щоб вітер висушив ґрунт. Після цього ЗСУ будуть готові рухатися. Чи будуть вони це робити 9 травня, щоб “зіпсувати свято”? Може, так. Може, не так. Це тільки у нас, в Росії, прийнято все робити на свята, на 8 березня і 9 травня. ЗСУ готові повністю йти та різати фланги. Фланги наші ніхто не прикривав”, – заявив Пригожин.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він додав, що всі розмови російського Міноборони про нібито прикриття флангів “Вагнера” — це “повна маячня”. Пригожин бідкається, що ані “Вагнеру”, ані навіть регулярному війську РФ не дають боєприпаси. Такі дії російської влади Пригожин називає “рішеннями злочинного командування”. Крім того, Пригожин зізнався, що людські ресурси “Вагнера” вже нібито “висихають” через втрати та звільнення найманців.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...