facebook

Біля Львова вчителька побилась з учнем 7 класу через м’яч: чим усе закінчилося

Дирекція школи виправдовує педагогиню.

В одній зі шкіл Миколаєва, що під Львовом, 52-річна вчителька побилася з учнем 7-го класу через м’яч. Поліція склала на педагогиню протокол.

Про це повідомили в поліції Львівської області.

Школярі зняли на відео те, як вчителька повалила школяра на підлогу, намагаючись відібрати м’яч. Через це поліція склала на вчительку протокол про адміністративне порушення.

“Під час перевірки співробітники сектору ювенальної превенції Стрийського районного управління поліції встановили, що інцидент відбувся в одній зі шкіл міста Миколаєва Стрийського району Львівської області. Учасниками були 52-річна вчителька, яка намагалася відібрати футбольний м’яч, та учень сьомого класу цієї ж школи”, – йдеться у повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Під час бесіди зі школярами ті поскаржилися на педагогиню. Діти заявили, що вчителька раніше неодноразово принижувала та цькувала учнів школи, чинила щодо них психологічне насильство.

“Щодо педагога було складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 173-4 (Булінг (цькування) учасника освітнього процесу) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає покарання – штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від двадцяти до сорока годин”, – йдеться у повідомленні.

Директор Миколаївської школи №2, де стався конфлікт, Ігор Дзюрах у коментарі lviv.media заперечував, що вчителька та учень побилися. Він стверджував, що педагогиня “просто відбирала м’яч, а школярі це зняли на відео”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...