facebook

Щастя тривало недовго: загинув воїн, весільне фото якого разом з дружиною-воєнною потрапило у The Times (ФОТО)

На війні проти російських окупантів загинув воїн ЗСУ В’ячеслав Хохлюк.

Ще рік тому він одружився з Анастасією Мохіною, яка служила разом із ним у 112-й бригаді територіальної оборони Києва, а фотографії їхнього розпису облетіли соціальні мережі й навіть публікувалися в The Times.

Оглядач з посиланням на “Вечірній Київ” пише, що Хохлюка не стало декілька тижнів тому. Весілля 25-річна Анастасія та 43-річний В’ячеслав зіграли лише 7 квітня 2022 року.

Відомо, що українець після служби у ТРО перейшов до 5-ї окремої штурмової бригади, де був начальником зв’язку батальйону.

Прощання з Героєм відбулося 27 квітня в Києві на Байковому цвинтарі. Знайомі Хохлюка розповідали, що у мирному житті він займався спортом і любив подорожувати на своєму мотоциклі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Разом із побратимами зі 112-ї бригади ТрО чоловік брав участь у звільненні Київщини. На якій ділянці фронту він загинув, не уточнюється.

Рік тому, розповідаючи про весілля, кохана воїна Анастасія Мохіна писала в Instagram:

“Відсьогодні офіційно чоловік і дружина. Замість сукні – форма, розписує комбат, на плечі не сумочка, а автомат, проте поруч найкращі люди, без яких такого свята просто не вийшло б! Цей день для нас – це мільйон обіймів, теплих слів, гарних квітів і справжніх і щирих людей поряд. Ви всі – найкращі!”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...