facebook

Дівчина задушила свого ґвалтівника футболкою

У Мексиці до шести років і двох місяців в’язниці засудили дівчину за вбивство чоловіка, який її зґвалтував. Судді кажуть, що молода жінка “застосувала надмірну силу”, коли захищалася.

 

Про це повідомляє CBS News, пише ТСН.

Інцидент стався у травні 2021 року. Тоді 21-річна Роксана Руїс, яка працювала продавщицею, познайомилася з чоловіком, який увечері провів її додому і напросився переночувати у неї. Руїз дозволила йому спати на матраці на підлозі, але коли вона заснула, чоловік заліз у ліжко, вдарив її, порвав одяг і зґвалтував.

Вона відбивалася, вдаривши його в обличчя. Щоб звільнитися від ґвалтівника, який погрожував її вбити, дівчина почала душити його футболкою, доки той не помер.

Молоду жінку затримала поліція на вулиці, коли вона намагалася позбутися тіла.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У суді було визнано, що Руїс стала жертвою зґвалтування, однак суддя заявив, що жінка винна у вбивстві з “надмірним використанням законної оборони”, додавши, що удару чоловіка по голові було б достатньо, щоб захиститися.

Окрім 6 років ув’язнення, які повинна відбути жінка, Руїс також зобов’язали виплатити понад 16 000 доларів компенсації родині чоловіка, який її зґвалтував.

“Я шкодую про те, що зробила, але якби я цього не зробила, я б зараз був мертвою”, – прокоментувала вона оголошений вирок.

Адвокати засудженої будуть оскаржувати таке рішення суду.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...