facebook

“Тепер я тато Героя”: відомий український банкір Оністрат – про загибель 21-річного сина на фронті

Остап Оністрат, якому мало виповнитися 22 роки, був оператором відділення ударних БПЛА. Загинув під Вугледаром Донецької області.

Остапа Оністрата із позивним “Бендер”, сина відомого українського банкіра та бізнесмена Андрія Оністрата, поховають у вівторок, 6 червня, на київському кладовищі “Берковиці”.

Про це повідомив його батько у соціальних мережах.

“Думаю, мені віддадуть його завтра вранці з усіма документами. Відспівувати будемо в церкві, де ми його хрестили, у вівторок. Це на Смірнова- Ласточкіна. Ховати будемо у вівторок на берковцах. Знову важка ніч. Прокинувся як в моральному полоні. Не можу подітися від своїх думок”, – поінформував бізнесмен.

Також батько поділився щемливими спогадами про сина.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Він ніколи не боявся нічого і нікого. Він завжди був готовий виконати любу задачу. Його дратував армійський тупізм і намагання нічого не робити… Він з ДШВ пішов, тому що там йому довелося “нічого не робити. І ще… він до цього моменту був сином “Оністрата”. А тепер, я тато героя Остапа Оністрата. Напевно він підсвідомо цього хотів. На жаль, таким складним і незворотнім шляхом…”, – написав банкір.

Пресслужба 68 окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша розповіли, що Остап був оператором відділення ударних БПЛА.

“Через місяць йому мало виповнитись 22… На фронті загинув оператор відділення ударних БПЛА Остап “Бендер” Оністрат. Щирі співчуття його батьку, який командує підрозділом, та побратимам Остапа”, – йдеться у дописі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...