facebook

“Океан Ельзи” перевипустив хіт “Я їду додому” через 15 років після виходу і довів фанів до сліз

Оновлену версію треку гурт присвятив саперам.

Гурт “Океан Ельзи” представив оновлену версію свого хіта “Я їду додому”, який вперше побачив світ 15 років тому.

Композицію колектив присвятив саперам, які щоденно ризикують життям, очищуючи нашу країну від мін, снарядів, інших смертельно небезпечних нерозірваних боєприпасів.

Трек був представлений разом із фондом компетентної допомоги армії “Повернись живим” та “Київстаром” в рамках кампанії по розмінуванню деокупованих територій України – “Нам тут жити”.

“Наша пісня, написана понад 15 років тому, давно й добре відома “Я їду додому”, зараз звучить зовсім інакше: чуттєво, з болем, але з надією, з непохитною вірою в наш дім – Україну! Відео до неї – це історія української дівчини, у якої вороги намагалися відібрати найдорожче та яка обирає для себе важкий і надважливий шлях повернення додому, що після неї стане безпечною дорогою до власного дому для багатьох”, – коментують учасники “Океану Ельзи”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На сьогодні, згідно даних ДСНС, мінами та нерозірваними боєприпасами забруднено близько 30% наших територій! Україна є найбільш замінованою у світі країною. І аби пришвидшити розмінування, гурт “Океан Ельзи” закликав прихильників долучитися до збору на забезпечення необхідним обладнанням і транспортом 146-ти інженерно-саперних груп у складі Сил підтримки ЗСУ. Детальніше на сайті ініціативи.

Зі свого боку “Океан Ельзи” також підтримав кампанію “Нам тут жити”, переказавши від “ОЕ” 500 тисяч грн. А також кошти від монетизації пісні й відео на музичних платформах будуть долучені до збору.

Нагадаємо, раніше лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук та співачка KOLA зачарували фанів спільним треком. Артисти виконали дуетом проникливу та емоційну пісню “Коли ми двоє”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...