facebook

Вже на фронті: Віталій Козловський показав себе в екіпіровці зі зброєю в руках

Співак не став “відмазуватися”, коли отримав повістку, і тепер вступив до лав ЗСУ.

Український співак Віталій Козловський тиждень тому отримав повістку, після чого відправився у військкомат та пройшов військово-лікарську комісію. Після цього він зник з інформаційного простору в очікуванні відправки у військову частину.

Сьогодні він з’явився вже у військовій екіпіровці і зі зброєю в руках. На своїй сторінці в Instagram він опублікував короткий ролик, яким натякнув, що вже вступив до лав ЗСУ, та відправився захищати Україну від окупанта.

“Раніше моєю зброєю був мікрофон. Тепер моя зброя ось – справжня зброя, якою можна утилізувати ворога”, – повідомив з посмішкою артист.

Своє місце розташування, звісно, Козловський розкривати не став. У відео на задньому фоні можна розглянути дерева і силуети військових, які про щось перемовляються між собою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Багато хто не вірив, що він відправиться на фронт, але артист, схоже, налаштований рішуче.

Раніше зірка серіалу “Кріпосна” Тарас Цимбалюк критично висловився про чоловіків, які втекли з України під час війни, і за кордоном не роблять нічого заради перемоги нашої країни.

Також з незвичайною ініціативою виступила Оля Полякова – у відповідь на заяву путіністів Баскова і Лепса про мільйон кожному окупанту за підбитий “Леопард”, українська співачка запропонувала свою винагороду за “полювання” на артистів-пропагандистів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...