facebook

Українським чоловікам заборонили працювати охоронцями: що сталося

Починаючи з 21 червня, в Україні набирають чинності нові умови для провадження охоронної діяльності. В Україні діє нововведення, яке обмежує право займатися охоронною діяльністю.

Про це Волинь24 пише у своєму тг-каналі.

Відсьогодні займатися такою діяльністю можуть тільки ті особи, які перебувають у військовому резерві та мають відстрочку від призову, або не підлягають призову під час мобілізації.

Однією з ключових змін стали вимоги до персоналу охоронців, що стосуються документів, які необхідно надавати при отриманні ліцензії на провадження охоронної діяльності.

Тепер до заяви мають додаватися такі документи:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Документ, що підтверджує проходження кандидатом служби у військовому резерві та перебування у військовому оперативному резерві ТЦК та соціальної підтримки (військової частини), зазначених у військовому квитку, контракті або довідці з ТЦК. Копія відповідного документа також має бути додана, за винятком осіб, які не підлягають призову за мобілізацією.

Копія військового квитка, контракту або довідки, що підтверджує право на відстрочку від призову на строкову військову службу. Також може надаватися довідка про непридатність особи за станом здоров’я для виконання військової служби.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...