facebook

Надя Дорофєєва і Міша Кацурін підтвердили чутки про одруження і показали весільні фото

Розмови про таємне весілля Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна поповзли ще в червні, а сама співачка публікувала фотографії з обручкою на безіменному пальці. Тепер пара підтвердила чутки та показала щасливі весільні фото.

“Подейкують, Кацурін та Дорофєєва таємно одружилися. Не знаємо, правда чи ні, але фотки такі в телефонах у нас є”, – йдеться у спільній заяві молодят у Instagram.

Для свого другого весілля Надя Дорофєєва обрала сукню та фату кольору вівсяного молока від українських дизайнерок Каті Сільченко (The COAT) і Тетяни Чумак (TG Botanical). Кацурін був у кепці, кедах, чорному костюмі вільного крою та білій сорочці на випуск.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Новина про весілля Кацуріна та Дорофєєвої для багатьох виявилася несподіванкою, привітати їх поспішили шанувальники та зіркові друзі, включаючи Лесю Нікітюк, Потапа, Віру Брежнєву, Юрія Горбунова, Ксенію Мішину та інших.

Наді Дорофєєвій 33 роки, у 2022 році вона розлучилася зі своїм першим чоловіком, співаком Володимиром Дантесом. У той же час розлучилися друзі їхньої родини – Міша та Даша Кацуріни. Незабаром з’ясувалося, що Дорофєєва та Кацурін разом. Підтримуючи одне одного в тяжких обставинах, Дантес і Кацуріна також зблизилися і стали парою, що породило масу жартів у мережі.

Міша Кацуріна має двох дітей від попереднього шлюбу. Тепер Дорофєєва офіційно стала їхньою мачухою.


весілля з Дантесом

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...