facebook

“Ви, що подуріли?”: військком влаштував стрілянину на ринку, намагаючись вручити повістку

У місті Рені Ізмаїльського району на Одещині стався інцидент за участю співробітників Територіального центру комплектування та соцпідтримки (ТЦК).

Вони нібито стріляли в повітря при спробі вручити повістку чоловікові. Виникла реакція поліції області, пише nikolaev.politeka.net.

Стрілянина на ринку викликала обурення відвідувачів та торговців, які почали протестувати проти дій співробітників ТЦК. Внаслідок конфлікту співробітникам ТЦК довелося піти з місця події.

Як встановили правоохоронці, між представниками ТЦК та місцевим мешканцем виник конфлікт під час вручення йому повістки. У ході словесної суперечки один із представників органу військового управління зробив постріл вгору зі стартового пістолета.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наразі всі учасники інциденту встановлено, з ними проводяться слідчі дії. Також вилучено зброю, патрони, стріляну гільзу і все це доставлено на експертне дослідження.

Подія кваліфікована як хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для завдання тілесних ушкоджень.

Слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за ч. 4. ст. 296 КК України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...