facebook

На фронті загинув актор серіалів “Кріпосна” та “На твоїй стороні”

У війні проти Росії загинув відомий український актор Олексій Хільський. Глядачі знають його за роллю у серіалі “Кріпосна”.

Про загибель актора повідомила його дружина Надія на своїй сторінці у Facebook.

Що відомо про героя
“Я пишу, але сама не можу до кінця в це повірити. Льоша загинув. Загинув під час виконання бойового завдання. Він був найкращим з усіх, кого я знаю. Найдобрішим! Найгарнішим! Найталановитішим! Все, за що він брався він робив з пристрастю. А яка в нього була жага до життя! Він так любив життя! Я кохаю тебе, мій воїн”, – написала Надія.

Разом з Олексієм вони були разом понад 16 років.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

35-річний актор став відомим завдяки зйомкам у серіалах “Кріпосна”, “Виклик”, “Пес-5” тощо. Коли розпочалася повномасштабна війна, він пішов захищати Україну.

За час служби Олексій двічі отримував поранення, але все одно повертався на фронт. Він стояв на обороні Бахмута, Соледара та брав участь у деокупації Херсона.

“Ми встигли потоваришувати з ним… І хоча нас звела жорстока війна, це знайомство залишає тільки теплі і світлі спогади, адже саме таким запам’ятався Олексій – неймовірно щирим і рідним – ніякої ”зірковості” – людина-душа”, – висловили свої співчуття в дитячому музично-драматичному театрі “Віват”.

“Бракує слів. Суцільний біль і люта ненависть.Співчуваю рідним. Схиляю голову перед одним із найкращих синів України, що віддав найдорожче задля майбутнього рідної землі, за кожного з нас. Вічна памʼять Герою”, – написала керівниця Київського театру драми і комедії на лівому березі Дніпра, акторка Олеся Жураківська.

Відомо також, що Олексія нагородили званням ветерана України. Разом із дружиною вони виховували доньку.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...