facebook

Напали з ножем на військового: поліція шукає нападників

 

У центрі Києва на військовослужбовця напали з ножем невідомі та завдали трьох ударів. Потерпілого госпіталізували до медичного закладу з ножовим пораненням грудної клітки, пошуки злочинців продовжуються.

“Вчора, близько 22.00 години, до чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що на вулиці Назарівській виявлено військовослужбовця з ножовим пораненням. Медики негайно госпіталізували потерпілого. На місце події прибули слідчо-оперативна група. Потерпілого з місця події госпіталізували до медичного закладу з ножовим пораненням грудної клітки. За цим фактом порушено кримінальне провадження”, – йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що чоловік ішов територією ботанічного саду, де на нього напали невідомі та завдали трьох ножових поранень. Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових заходів, переглядають записи з вуличних камер відеоспостереження та опитують ймовірних свідків.

“За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 – умисне тяжке тілесне ушкодження Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі”, – додали у пресслужбі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...