facebook

Хабар за статус особи з інвалідністю: на Заході України затримали члена МСЕК

На Закарпатті хірургу – травматологу повідомили підозру. За корупційну діяльність йому може загрожувати від п’яти до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

13 листопада оперативники управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області та слідчі слідчого управління обласної поліції затримали члена районної медико-соціальної експертної комісії з хабарем.

Хірург – травматолог вимагав 500 доларів США неправомірної вигоди та обіцяв за вказану суму вирішити питання щодо отримання жінкою 2-ї групи інвалідності.

Лікаря затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

За прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...