facebook

“Це тільки початок, решту зрадників чекає аналогічна доля”: деталі кривавої загибелі Іллі Киви

Російські ЗМІ показали перше відео з місця ліквідації зрадника України, екс-нардепа Іллі Киви.

Як повідомляє пропагандистське “РИА-Новости”, на територію комплексу, де знайшли тіло Киви, працює Слідком РФ. Туди нікого не пускають, але журналістам дозволено знімати біля воріт.

Водночас директора заміського клубу “Велич”, де перебував Кива на момент ліквідації, Юлія Синіцина розповіла проекту “ВЧК-ОГПУ”, що посиленої охорони комплекс не має, пише УНІАН.

“Територія парку вільна, до неї може приходити гуляти будь-хто”, – сказала жінка.

За її словами, про знайдений труп їй повідомив місцевий житель. Жінка одразу побігла до місця події, де разом з іншими працівниками вони оглянули тіло, зрозуміли, що це вбитий Кива – багато хто знав його в обличчя. Він був постійним гостем, та й популярним серед тих, хто переглядає пропагандистські шоу. Тіло ніхто не чіпав. Гендиректор запевняє, що ніхто до приміщення, де жив Кива, не заходив і порядок речей там зберігся.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За даними УНІАН, Киву ліквідували зі стрілецької зброї в рамках спецоперації Служби безпеки України. Про це УНІАН повідомили обізнані джерела у правоохоронних органах.

“Ліквідація ТОПового зрадника, колаборанта і пропагандиста Іллі Киви – спецоперація СБУ”, – заявили співрозмовники УНІАН. Зокрема, як наголосили джерела, “злочинця ліквідували зі стрілецької зброї”.

Раніше російська пропаганда розповсюдила інформацію, що у РФ Киву знайшли мертвим у Підмосков’ї. У мережі з’явилася інформація, що тіло зрадника України знайшли у селі Супонево. На його правій скроні нібито була різана рана, а на лівій частині обличчя – гематома.

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов підтвердив, що колишній нардеп-зрадник Ілля Кива ліквідований, та прокоментував знищення злочинця.

В ефірі телемарафону “Єдині новини” Юсов підтвердив ліквідацію зрадника України. “Так, можемо підтвердити, що Кива – “всьо”. І така доля спіткатиме інших зрадників України, а також посіпак путінського режиму”, – заявив представник ГУР.

Юсов також зазначив, що Кива був одним з найбільш “огидних покидьків, зрадників і колаборантів”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...