facebook

Бабуся впала з 9-го поверху. Але це не все

Вдень жителі Уфи викликали до будинку на вулиці Менделєєва бригаду медиків і рятувальників, розповідає from-ua
Співробітники екстрених служб міста, що прибули на місце події з’ясували, що з вікна квартири, розташованої на 9 поверсі будівлі, випала 69-річна пенсіонерка, передає Новий погляд.

На щастя, пролетіла майже 20 метрів старенька, яка впала на козирок прибудованого тут же магазину, зуміла вижити. Зрозуміло, без травм не обійшлося.

Повідомлення про цю подію надійшло рятувальникам о пів на третю дня за місцевим часом. Як розповіли в службі порятунку, дзвонили повідомили, що з вікна дев’ятого поверху багатоквартирного будинку випала жінка похилого віку, 1948 року народження. З численними тілесними ушкодженнями пенсіонерку госпіталізували.

Примітно, що за словами місцевих жителів, це далеко не перший раз, коли старенька вивалюється з вікна своєї квартири і падає з величезної висоти. Причому, кожен раз їй вдається вижити. Як пишуть в соціальних мережах місцеві жителі, сьогоднішній інцидент став третім на їх пам’яті з цієї ж старенькою, причому, кожен раз вона падає на козирок все того ж магазину, і кожен раз їй вдається вижити.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...