facebook

Жінка на побаченні встромила ножиці у пеніс хлопця, дізнавшись, скільки він мав коханок – фото

Вони відпочивали у вуличному кафе, коли вона торкнулася делікатної теми.

Ревнива жінка вдарила свого хлопця зламаними ножицями в пеніс після того, як він зізнався, що мав близько 50 колишніх коханок.

Про це пише Daily Star.

Пара насолоджувалася романтичним побаченням у вуличному кафе в Манілі на Філіппінах, коли розмова набула делікатного характеру. Почувши про його довгий список колишніх, жінка декілька секунд зберігала спокій, перш ніж розлютитися.

Вона вихопила з якогось сміття поблизу пару зламаних ножиць і декілька разів встромила їх у пах чоловікові, перш ніж ударити його ногою. Приголомшені очевидці викликали поліцію, коли побачили хлопця, який шкутильгав тротуаром, а його ногами текла кров.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Парамедик Г’юго Круз сказав, що хлопець зазнавав “сильного болю”, коли вони приїхали, і що постраждалий не спав, але “втратив багато крові”. Він додав: “Він відчував сильний біль через травму. Лікарі зашили його, і тепер їхня робота — перевірити пошкодження”.

Поліцейський додав, що чоловік, який сильно постраждав, спочатку хотів заявити на свою дівчину, але пізніше передумав “через кохання до неї”. Хлопця швидко доставили до лікарні, і зараз він одужує.

Тим часом на допиті жінка воліла нічого не говорити про те, що сталося, а поліція Лоутона не назвала імена пари. Розслідування все ще триває.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...