facebook

Водійські права по-новому: у МВС дали два варіанти, як отримати

Важлива інформація

У кандидата у водії є два варіанти, як освоїти теоретичну частину: в акредитованій автошколі чи самостійно. Про це йдеться у публікації Telegram-каналу “Уряд Online”.

Якщо майбутній керманич освоює матеріал самостійно, він повинен вивчити правила дорожнього руху та інші питання згідно Типової навчальної програми підготовки та перепідготовки водіїв. Можна скористатися онлайн-тренажером для перевірки знань правил дорожнього руху.

Після цього необхідно скласти теоретичний іспит: взяти талон на складання теоретичного іспиту онлайн через е-запис або в терміналі сервісного центру МВС. Іспит проводиться у спеціально обладнаному класі. Комп’ютери захищені програмою DLP, що унеможливлює сторонній доступ. У приміщенні встановлені відеокамери.

За 20 хвилин потрібно дати відповідь на 20 запитань, допускається лише 2 помилки. Якщо не склали теоретичний іспит, то наступна спроба скласти буде можлива не раніше, ніж через 10 днів. У разі успішного складання теоретичної частини іспиту, майбутні водії звертаються до будь-якого акредитованого навчального закладу та розпочинають практичне навчання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

З початку року сервісні центри МВС провели понад 291 тис. теоретичних іспитів, з них 34 тис. за самопідготовкою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...