facebook

На Київщині двоє чоловіків погрожували відпочивальникам гранатометом

У відповідь на зауваження щодо незручностей та небезпечності пришвартованого ними човна, двоє чоловіків на березі Київського водосховища почали погрожувати оточуючим відпрацьованим гранатометом “РПГ-22”.
Про це передає УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Київської області.

До поліції надійшло повідомлення, що на березі Київського водосховища невідомий чоловік на човні погрожує відпочиваючим зброєю.

Вишгородські патрульні та водна поліція оперативно приїхали на місце події. Вони встановили, що двоє чоловіків упродовж дня розпивали спиртне на острові Великий. Щоб придбати продукти, вони поплили на човні на інший берег. Пришвартований ними човен перешкоджав вільному плаванню відпочиваючих та міг завдати їм тілесні ушкодження. На зауваження п’яні чоловіки відреагували погрозами — один із них дістав гранатомет та почав кидатися на людей.

Поліцейські вилучили у дебоширів зброю та човен і викликали вибухотехнічну службу. Згідно висновку експерта, це відпрацьований гранатомет “РПГ-22”, що не містить вибухової речовини та не несе жодної загрози оточуючим.

– йдеться у повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Правопорушників доставили до Вишгородського відділення поліції та склали адміністративні протоколи за ст.173 (дрібне хуліганство) та ст.178 (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді) КУпАП. На даний час матеріали розглянуто Вишгородським районним судом та прийняте рішення про притягнення двох чоловіків до адміністративної відповідальності.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...