facebook

На Буковині на весіллі отруїлися 20 людей. Однак кількість хворих постійно зростає

Гості вживали страви на весіллі в ресторані села Сучевени Глибоцького району, а вже 18-19 липня деяким із них стало зле. Медики запідозрили у них харчову токсикоінфекцію.

Станом на сьогодні, 20 липня, кількість хворих сягнула 20 осіб. Із них госпіталізовано до інфекційного відділення Глибоцької центральної районної лікарні 11 хворих, ще дев’ятеро хворих знаходяться на амбулаторному лікуванні в обласній клінічній лікарні.

Через масовий спалах захворювання в Глибоцький район виїхала група у складі спеціалістів Чернівецького обласного лабораторного центру та Головного управління Держпродспоживслужби області, яка і має встановити остаточну його причину.

– Відібрано проби питної води з локального водопроводу, вогнищеві змиви та змиви з харчових продуктів і зразки сировини, яка була на момент початку епідеміологічного розслідування, – зазначили в Чернівецькому обласному лабораторному центрі Міністерства охорони здоров’я України. – Проведено бактеріологічне обстеження працівників закладу на носійство патогенної мікрофлори кишкової групи, а також дезінфекційні заходи.

Розслідування і лабораторні дослідження тривають.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Олександра ДМИТРЕНКО.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...