facebook

У Мінрегіоні відібрали глав офісів реформ для більшості областей

Додатковий розгляд претендентів для решти областей відбудеться найближчим часом

228514

В більшості областей України за результатами двохетапного конкурсу визначені координатори (керівники) регіональних офісів реформ. Про це повідомили в Департаменті з питань місцевого самоврядування та територіальної організації влади Мінрегіону.

“13-15 червня в Києві був проведений другий етап відкритого конкурсного відбору (комісія у складі представників Мінрегіону, партнерів – донорів, всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, експертів), за результатами якого визначено фахівців – переможців конкурсу. Найближчим часом вони будуть призначені на посади координаторів офісів реформ”, – сказано в повідомленні.

Враховуючи те, що в деяких областях не вдалося визначити переможців, найближчим часом відбудеться засідання комісії, на якому проведуть додатковий розгляд претендентів з числа зареєстрованих учасників конкурсу. Засідання комісії буде проходити з участю представників відповідних обласних комісій.

Кандидатів, які взяли участь в конкурсному відборі на посади координаторів регіональних офісів реформ, але не набрали достатню кількість балів, пропонується включити до кадрового резерву на посади експертів регіональних офісів реформ.

Прізвища переможців конкурсу опубліковано на сайті Мінрегіону.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, у всіх областях України формуються регіональні офіси реформ щодо децентралізації, які створюються як юридичні особи. Діяльність регіональних офісів реформ повністю фінансується міжнародними організаціями і програмами допомоги, серед яких: U-LEAD “Програма для України по розширенню прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку”, яка реалізується в Україні Європейським Союзом та його країнами-членами Німеччиною, Швецією і Польщею через Німецьке товариство з питань міжнародної допомоги (GIZ) та Шведським агентством міжнародного розвитку (SIDA), Швейцарскоим агентством щодо співробітництва і розвитку та ін.

Раніше ЄБРР оголосив конкурс консультантів для розвитку державно-приватного партнерства в Україні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...