facebook

“Заслужили, щоб ваші діти гинули!” Мати загиблого бійця АТО розкрила подробиці скандалу в Каневі

Стали відомі нові подробиці скандалу на автовокзалі в Каневі Черкаської області, де на матір загиблого бійця АТО Надію Конюшу накинулися з образами через бізнес її старшого сина.

Як розповіла жінка в коментарі “Обозревателю”, її старший син Максим пішов до себе в намет, щоб принести їй пляшку води.

“Його довго не було, а я весь цей час стояла з онуком на руках. Вирішила піти до нього. Заходжу і бачу, що директор автовокзалу притиснув його до стіни, викручує руки і справа ледь не доходить до бійки”, – описала ситуацію жінка.

 

За словами матері загиблого бійця, до конфлікту підключилася головний бухгалтер і жінка, яка теж там працює.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Вона весь час кричала:” Л * х! “. Я кажу:” Як ви можете таке говорити і робити? “. А вона відповідає:” Це ви прокляті! Ви заслужили, щоб ваші діти гинули “. Я не знаю як її звати, але вона працює на цьому автовокзалі”, – описала ситуацію жінка.

Надія Конюша пояснила, що не змогла змовчати. “Я кажу:” Як це? Ми виховали наших дітей, щоб вони служили і захищали Україну. У тому числі і вас, щоб ви потім пили з нас кров?”. А вона відповідає: “Це ваш син Максим? Я шкодую, що він ще живий”, – розповіла жінка.

Після цього директор автововокзалу на ім’я Богдан почав кричати: “Це ви вбили наших людей”, що викликало у матері загиблого воїна законне обурення.

“Я говорю:” Мій син загинув за Україну два тижні тому. І ви нам таке говорите? Так ви значить сєпар!”.

Після цього Конюша викликала поліцейських, які взяли у неї заяву, але при цьому закликали обидві сторони знайти спільну мову.

“Найцікавіше, що сьогодні цей Богдан подзвонив і просив вибачення. Попросив сина і чоловіка приїхати, щоб вирішити все мирно. Але сина поки немає, тому ми нікуди не поїхали. Хіба матері заслужили, щоб їх так принижували?!” – закінчила розповідь жінка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...