facebook

Бюджет становить не менше 1,5 мільйона гривень: сьогодні політики погуляють на “звичайному” весіллі чиновниці

Перший заступник Міністра юстиції Наталія Севостьянова в суботу, 4 листопада, вийде заміж. Святкування відбудеться у 5-зірковому готелі Fairmont Grand Hotel у центрі Києва.

Про це пише “Обозреватель” із посиланням на “КП Україні”.

За інформацією джерел видання, на захід запрошені 200 осіб. Серед них – міністр юстиції Павло Петренко і прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

“Точно будуть Петренко і Гройсман. Про інших віп-гостів ми поки не знаємо. З міністерства (юстиції – Ред.) буде не так вже й багато гостей. Адже на свято повинні потрапити й інші поважні гості – з митниці і силових органів”, – розповіло джерело.

На питання про те, чи є серед запрошених гостей так звані “наглядачі” за Міністерством юстиції, він віджартувався: “Це не “наглядачі”, а люди, до чиєї думки прислухається керівництво міністерства”.

Журналісти зазначають, що воно буде крутішим, ніж у сина генпрокурора Юрія Луценка.

За попередніми підрахунками, бюджет святкування весілля становить не менше 1,5 мільйонів гривень.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Так, журналіст Олександр Марків у своєму блозі на “Антикор” написав: “Пані Севостьянова, ми розуміємо, що Вам хочеться влаштувати собі свято. У цьому немає нічого поганого. Але звідки у Вас, чиновника, стільки дурі, щоб робити таке на очах у злиденного народу, яким Ви ж керуєте? Взагалі страх втратили? Взагалі вже зарвалися? Ви хоч землю під ногами відчуваєте?”.

При цьому він закликав колег також “привітати” чиновницю зі святом.

“Тому зустрічаємося біля готелю “Fairmont Grand Hotel” (вул. Набережно-Хрещатицька, 1) о 17:00. Упевнений їжі вистачить на всіх журналістів та представників громадськості, яких забули запросити. Тим більше що Гройсман, Петренко та інші “наглядачі” після того, як про їхню участь у бенкеті дізналися ЗМІ, на свято прийти побояться. Добре, що ми не з лякливих!” – написав він.

У Національному антикорупційному бюро пообіцяли придивитися до цієї події.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...