facebook

В Англії вибухнув гyчний cкaндaл через бій 2017 року між Володимиром Кличком і Ентоні

В Англії виникли серйозні розбірки через кращий бій 2017 року між Володимиром Кличком і Ентоні Джошуа. Ініціатором досить гучного скандалу став британський телегігант Sk у Sрorts.

Канал загрожує судовими розглядами простому любителю боксу Крейгу Фостеру з містечка Скарборо. Вболівальник став жepтвою помилки одного зі своїх товаришів. Хлопець заплатив 20 фунтів за підписку на Skу Sроrts і зайшов на платформу зі свого планшета, щоб подивитися бій.

До нього прийшла компанія друзів, один з яких почав трансляцію в Facebook – картинка передала екран планшета з логотипом Skу під час трансляції поєдинку. До кінця бою за онлайном в Facebook спостерігало вже більше чотирьох тисяч чоловік, що стало приводом для Skу Sроrts звинуватити Фостера в незаконному розповсюдженні контенту.

Відзначається, що зараз компанія готова піти на поступки і закрити питання за суму близько 5 тисяч фунтів. Фоcтер, в свою чергу, вже вибачився і підкреслив, що не хотів влаштовувати незаконну трансляцію, а просто пив пиво з друзями. Якщо Крейг відмовиться платити, а справа піде в суд, то сума збільшиться до 85 тисяч фунтів. Крім того, за підсумками судового розгляду горе-фанат може і зовсім опинитися у в’язниці на строк до десяти років.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...