facebook

Microsoft випустить моноблочний комп’ютер під брендом Surface

Корпорація Microsoft збирається випустити нового представника серії пристроїв Surface, яка останнім часом стає все більш затребуваною в корпоративному сегменті. Це буде не ноутбук і не планшет, а настільний комп’ютер, до того ж моноблочний, тому що поєднання звичайного ноутбука і системника вже давно не в тренді.

toshiba_px35t

Реліз моноблока Microsoft Surface відбудеться вже в поточному кварталі, тобто до кінця вересня, але ніхто не знає, коли саме пройде його офіційний анонс. За чутками, комп’ютер отримає вбудований акумулятор, що дозволить використовувати його не тільки під час раптового вимкнення світла, але і в якості планшета за межами офісу, на заздрість усім колегам. Цілком ймовірно, що десктоп Microsoft Surface виявиться найближчим родичем ноутбука Microsoft Surface Book другого покоління (на знімку), який все ніяк не поступить у продаж. Поява цього 13,5-дюймового мобільного ПК очікується на початку нового року.

Якщо все так, то від моноблока слід очікувати екран в районі 15,6 дюйма, зрозуміло, сенсорний, зі схожою начинкою, до складу якої увійде процесор Intel Skylake в базовій конфігурації і Intel Kaby Lake в топовій. Представники Kaby Lake лише готуються до показу, а реліз перших пристроїв на їх основі запланований як мінімум на кінець поточного року, так що спочатку Microsoft Surface доведеться обійтися без них. Додамо, що сам Microsoft не коментує чутки про швидку появу в її асортименті моноблочного комп’ютера.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...