facebook

Ватерпольна збірна України U-19 виграла перші два матчі кваліфікації до Євро-2016

polo_5881

Юніорська збірна України з водного поло, сформована з гравців не старше 1997 року народження, з двох перемог стартувала у кваліфікаційних матчах до Чемпіонату Європи-2016, що триває на Мальті, у місті Гзіра.

У першому матчі турніру, що відбувся вчора ввечері, команда Валерія Завізіона та Євгена Наумчика з рахунком 10:3 (2:0, 4:0, 2:1, 2:2) обіграла збірну Болгарії. У склади української збірної голи забили: Микита Апостол (три), Денис Гусаков (два), Микола Лещенко (два), Владислав Музичук, Владислав Фільчаков та  Владислав Дулін.

Сьогодні зранку наші ватерполісти у значно більш напруженій боротьбі з рахунком 6:4 (1:1, 2:1, 2:2, 1:0) взяли гору над збірною Словенії. Влучні кидки у складі «синьо-жовтих» виконали: Владислав Музичук, Денис Гусаков, Станіслав Дубелір, Орест Джура, Микита Апостол і Назар Біда.

Сьогодні ж на збірну України чекає ще один, надзвичайно важливий поєдинок – о 20:15 розпочнеться гра із збірною Мальти. А завтра, 7 травня, підопічні Валерія Завізіона та Євгена Наумчика о 10:00 зіграють свій останній матч. Суперник – збірна Німеччини, яку фахівці називають головним претендентом на перше місце.

Зазначимо, що до фінальної частини Євро-2016 виходять дві кращі команди з кожної групи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, що за збірну України виступають четверо львівян – Назар Біда, Станіслав Дубелір, Владислав Дулін та Орест Джура. Усі вони є учнями та студентами Львівського училища фізичної культури.

Джерело – http://zik.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...