facebook

У Вінниці з дельфінарію викрали двох дельфінів

delfiny_630bd_XL

З дельфінарію, розташованому у приміщенні санаторію «Поділля» у м. Хмільник Вінницької області, у ніч на п’ятницю викрали двох дельфінів.

Про це повідомила начальник відділу комунікацій Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Анна Олійник, – передає Укрінформ.

«До поліції в м. Хмільник звернувся приватний підприємець-власник тварин із заявою про те, що в ніч на п’ятницю з орендованого ним басейну в санаторії «Поділля» зникли два дельфіни. Повідомлення внесене до ЄРДР, відкрито кримінальне провадження за ч.5 ст. 185 КК України – крадіжка в особливо великих розмірах», – повідомила Олійник.

Розпочато досудове слідство, під час якого правоохоронці отримали інформацію про можливе місце перебування викрадених тварин. Наразі цю інформацію перевіряють.

Як повідомило джерело, орієнтовна вартість викрадених тварин може перевищувати 200 тисяч євро. Зокрема, йдеться про червонокнижних дельфінів-афалін, яких власники утримували в орендованому критому басейні місцевого санаторію з комерційною метою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Правоохоронці неофіційно озвучують версію, що причиною зникнення тварин може бути затяжний конфлікт між власниками санаторію, які намагаються виселити дельфінарій через аварійний стан приміщення, та орендарем. І що до нічної крадіжки у басейні санаторію жили й інші дельфіни, але молодих тварин напередодні інциденту начебто вивезли самі власники.

Джерело -http://zik.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...