facebook

В Черкасах на гарячому спіймали впливового чиновника

Співробітники НАБУ, САП і СБУ викрили на хабарі суддю обласного суду Черкаської області. Про це повідомила прес-служба Національного антикорупційного бюро України.

 

 

“27 серпня 2018 року детективи Національного антикорупційного бюро України спільно з співробітниками Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури викрили суддю Апеляційного суду Черкаської області на отриманні неправомірної вигоди в розмірі 30 тис. грн”, — йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що суддя вимагав від місцевого жителя 30 тисяч гривень. За вказану суму зловмисник обіцяв вплинути на рішення щодо не притягнення його до відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Підозрюваного у хабарництві суддю затримали поблизу місця проживання після одержання всієї суми неправомірної вигоди.

Вирішується питання стосовно обрання затриманому міри запобіжного заходу.

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії.

Раніше у НАБУ озвучили кримінальну статистику щодо корупції в Україні за липень 2018 року. Переважною більшістю до антикорупційних органів скаржаться на українських суддів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...