facebook

Вигнали разом з речами і кішкою: у Запоріжжі майор поліції привласнила квартиру інваліда

У Запоріжжі інваліда 2-ї групи Наталю Сергутіну разом з кішкою і речами вигнала з квартири майор поліції. У Запоріжжі 50-річна інвалід 2-ї групи Наталя Сергутіна виявилася на вулиці разом з кішкою і речами. Жінку з квартири вигнала майор поліції Ірина Москалець.

 

“Я сиджу на дивані – вилітає вхідні двері. Заходить десять мужиків, вона разом з ними. Я сиджу на дивані – я в шоці. Я запитала, на якій підставі – покажіть мені документ. Вона купу пакетів висипає і починає командувати, щоб всі мої речі згрібали і кидали в мішки. Навіть чоловіки почали говорити: “Почекайте. Давайте, може запитаємо? Може, там речі окремо. “. Вона каже: “Я вам за що плачу? Слухати тільки мене!“. І вона сама особисто руками згрібала. Клянуся, я навіть не знаю, де в мене труси знаходяться. Там з битим склом, речі лежать “- розповідає жінка.

Коли вибили двері, то відразу ж почали вставляти інші залізні. Прибігли сусіди, почали обурюватися, на якій підставі. А вона: “Я співробітник Нацполіціі, я знаю свої права. Це моя службова квартира, мені наша нова поліція надала”.

За її словами, це була квартира її батьків, яку мама Наталі так і не встигла приватизувати:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Моя мама ніколи не хворіла, в лікарні не лежала, була паралізована – вона просто 15 липня встала на ринок, дійшла до зупинки” Миру “, сіла на лавочку і померла. Буквально через 2 місяці зведеному брату, який залишився в квартирі, відрізали ногу. У нього був псоріаз і цукровий діабет. Просила його прописати, він сказав: “Тобі що, погано живеться?”. Гостро питання тоді не стояло. Але знову ж, ніхто не думав, що брат засне і не прокинеться “- каже вона.

27 липня Запорізька міськрада виписав ордер на цю квартиру оперуповноважений з Дніпровського відділення поліції майору Ірині Москалець. 30 липня Орджонікідзевський районний суд зареєстрував позов Наталії, в якому вона просить визнати її право жити в цій квартирі – раніше пробувала зробити це через міськрада, але там перенаправили до суду. А 10 серпня жінку вигнали з квартири.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...