facebook

П’ятикласниця зламала обидві руки під час уроку

На Запоріжжі у Бердянську п’ятикласниця зламала дві руки на уроці фізкультури. У навчальному закладі з’ясовують обставини інциденту, пише PRO.berdyansk.biz

“Інцидент стався 8 жовтня в ОЗШ №11. За даними адміністрації навчального закладу, діти на уроці фізкультури виконували звичайні вправи, що є в шкільній програмі. П’ятикласники повинні були пробігти 9 метрів з прискоренням до середини спортзалу. Тобто лишалася така ж відстань для зупинки. Дівчинка цього зробити не встигла. Таким чином, з розгону вдарилася руками об стіну”, – сказано в повідомленні.

За словами директора школи Максима Міщенка, після цього інциденту вчителька фізкультури підійшла до дитини і запитала про її стан. Як розповіла остання, дівчинка ні на що не скаржилася. Травму виявили лише згодом.

“Класний керівник звернув увагу, що дитина поводиться незвично. Дівчинка поскаржилася, що у неї болить рука. Учитель супроводжував дівчинку в медпункт і повідомив про те, що трапилося завідуючоого та батьків”, – розповів Максим Вікторович.

За деякий час виявили переломи обох кистей рук. Нині батьки дитини відмовляються коментувати ситуацію.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...