facebook

Новий статус кримчан загрожує Путіну бунтом

Пониження так званого статусу Криму неминуче негативно відіб’ється на всіх без винятку мешканцях півострова і, якщо, найболючіший удар Путін наніс на фейкове керівництво острова, якому чітко вказали на його місце, то пересічні мешканці Криму можуть відповісти російському президенту тією ж монетою – адже новий статус спровокує цілу хвилю незадоволення серед жителів. На думку російського журналіста Леоніда Радзіховського, жителі Криму почнуть бунтувати проти Путіна, однак їх можуть не почути, оскільки для російського президента вони не важливі.

“Невдоволення, звичайно, буде. Воно буде, насамперед, серед кримських чиновників, а далі, умовно кажучи, по капілярах розійдеться і до населення. Але кого цікавить задоволення чи невдоволення? Куди їм йти зі своїм невдоволенням? Ніякого політичного значення настрої жителів не матимуть. Задоволені вони чи ні – це нікого не цікавить”, – пише Радзіховський дляnv.ua.

У свою чергу політолог Тарас Березовець переконаний, що новим статусом Крим поставили в один ряд із фейковими республіками і найближчим часом цей регіон очікують масові чистки.

akciiprotesta

джерело http://znaj.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...