facebook

Працівника знімальної групи арештували за вбивство перехожого

Галицький райсуд Львова арештував на 2 місяці 35-річного працівника знімальної групи, який під час словесної перепалки вбив 29-річного перехожого.

Інцидент відбувся вночі 31 жовтня біля готелю “Львів” на проспекті Чорновола у Львові. Конфлікт стався під час зйомок фільму, а нападником є працівник знімальної групи, – повідомляє прес-служба прокуратури Львівщини.

“Йдеться про інцидент, який стався 31 жовтня під час зйомок кінострічки у Львові. Того дня близько 04:20 між працівником знімальної групи зі столиці та львівським перехожим виник словесний конфлікт, під час якого 35-річний киянин завдав 29-річному чоловіку ножове поранення”, – повідомила прес-служба прокуратури.

Галицький райсуд Львова арештував 35-річного нападника на 2 місяці, поки триває розслідування інциденту. Оскільки справу кваліфікували як умисне вбивство, чоловіку загрожує ув’язнення строком до 15 років. При цьому причини конфлікту залишаються невідомими: прокуратура уточнює лише, що під час інциденту 35-річний киянин перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Першими про цей інцидент повідомили львівські патрульні, які 31 жовтня одразу після вбивства затримали нападника. За інформацією поліції, вбивство відбулося під час конфлікту 2 компаній чоловіків перед головним входом до готелю “Львів”. На місці інциденту патрульні виявили 5 чоловіків, деякі з них мали на руках сліди крові. Завдяки відеозапису з камер спостереження вдалося ідентифікувати нападника. Водночас у своєму повідомленні про цей інцидент патрульні не уточнювали, що йдеться про членів знімальної групи і що конфлікт стався під час зйомок.

Французький серіал “Аташе” знімали у центральній частині Львова. Серед локацій вказаний і оперний театр, розташований неподалік місця вбивства. У листопаді знімальна група продовжить зйомки у Києві та Одесі, а потім повернеться до Парижа.

Події серіалу описують ситуацію у Парижі після терактів у листопаді 2015-го. “Ізраїльтянин, відомий музикант, переїжджає до Парижа, де його дружині запропонували посаду у посольстві. У столиці Франції він переживає подружню кризу, а також страждає від відчуття себе емігрантом у розпалі світової міграційної кризи”, – йдеться у синопсисі фільму.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...